Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Útravaló kezdő gólyáknak

Útravaló kezdő gólyáknak 

A hónapokig tartó várakozás után augusztusban végre minden leendő hallgató a kezében tarthatta a vastag borítékot, mely leendő egyeteméről, főiskolájáról tartalmazott  kulcsfontosságú információkat. Van azonban, amit ezekből a levelekből nem lehet megtudni...Mi lesz másképp?

Bővebben

Pre 1 Next

Rólunk

  • PDF

Misszió és értékeink

Manapság sincsenek könnyű helyzetben azok a diákok, akik pályaválasztás előtt állnak. Legnehezebb talán az az első döntés, amit a kamaszkor egyébként is viharos időszakában kell meghozniuk, és ami aztán évekre meghatározza életpályájuk alakulását. Egyáltalán nem könnyű feladat. A szülőknek sem. A legjobbat szeretnék gyereküknek, hogy sikerüljön éppen azt az iskolát kiválasztani, ami legjobban megfelel képességének, érdeklődésének. Hogy azt a szakmát sajátíthassa el, amiből nem csak meg tud majd élni, de foglalkozását szeretve sikerélmények részese is lesz.
A sikeres pályaválasztás kulcsa pedig a megfelelő szintű, releváns ismeretek birtoklása. Mi, a veresegyházi KINCS Alapítvány önkéntesei ebben segítjük a hozzánk fordulókat. Ezért szervezzük évről-évre a középiskola- és pályaválasztás előtt álló diákok számára ingyenes, komplex programjainkat.