Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Hasznos információk 

Részletes tájékoztató a középfokú felvételi eljárásról: https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/beiskolazas/2018/kozepfoku_beiskolazas_idopontok_20170815.pdf A középfokú beiskolázással kapcsolatos jogszabályok: https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/jogszabalyok   A 6 és 8 évfolyamos gimnáziumok központi írásbeli felvételi vizsgáinak feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói a 2016/2017. tanévben: https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/kozponti_feladatsorok/2017evi_6_8osztalyos Az előző évek feladatsorai megtalálhatók itt: https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/kozponti_feladatsorok   2017. február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre. A felvételizők legfeljebb hat helyet (ebből hármat díjmentesen) jelölhetnek meg az E-felvételiben. További információk: www.felvi.hu (Forrás: https://www.oktatas.hu/sajtoszoba/sajtoanyagok/jelentkezes_2016A/)   Megjelent az érettségi vizsga részletes követelményeiről szóló 40/2002. (V. 24.) OM rendelet módosítása, amely tartalmazza a 2017. május-júniusi érettségi vizsgaidőszaktól a szakgimnáziumokban kötelezően választandó szakmai…

Bővebben

Útravaló kezdő gólyáknak

Útravaló kezdő gólyáknak 

A hónapokig tartó várakozás után augusztusban végre minden leendő hallgató a kezében tarthatta a vastag borítékot, mely leendő egyeteméről, főiskolájáról tartalmazott  kulcsfontosságú információkat. Van azonban, amit ezekből a levelekből nem lehet megtudni...Mi lesz másképp?

Bővebben

Pre 1 Next

Adjuk össze!

  • PDF

A Toldi ház alapításától fogva az autista és SNI gyerekeket nevelő családok segítéséért küzd. Ennek az egyik legfontosabb láncszeme az ElfogadLak program, olyan fejlesztést igénylő gyerekek és szüleik egy hetes nyári pihenését és fejlesztését teszi lehetővé, akiknek eddig egyáltalán nem állt módjukban együtt nyaralni. Az anyagi okok mellett azért sem, mert speciális igényű gyermeküknek nem volt eddig olyan szállás, mint a Toldi ház, mely felkészült az SNI-s családok fogadására fejlesztő pedagógusokkal és fejlesztő szobával.

 

A családok álmának megvalósulásához, összesen 400 000 Ft-ra van szükség, hiszen már több mint 60 család vár arra, hogy részt vegyen az SNI héten.

Az ElfogadLak program megtartásáért és a családokért kampányt indítunk a civil ügyeket felkaroló adjukössze.hu portál segítségével.

Kampányunk: https://www.adjukossze.hu/projekt/projektadatlap/579

Kérjük, te segíts a családoknak! Pénzadomány mellett az is hatalmas segítség, ha saját felületeidet megosztod a kampányunk linkjét, hogy minél több emberhez eljusson az ElfogadLak program híre.